Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Koop je Ot en Sien artikelen bij Ot en Sien online

Ben jij ook een groot fan van Ot en Sien? Neem dan snel een kijkje op de website van Ot en Sien online! Op deze website vind jij de mooiste artikelen die gerelateerd zijn aan Ot en Sien. Het uitgebreide assortiment van Ot en Sien online bevat onder andere mooie puzzels van Ot en Sien, mooie mokken met foto’s van jouw favoriete duo, onderzetters, een beschuitbus met een leuke print van Ot en Sien erop en nog veel meer artikelen. Als jij zelf niet bekend bent met Ot en Sien dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om deze mooie Ot en Sien producten cadeau te doen aan een goede vriend of vriendin die wel fan is van dit fantastische duo.

Wie zijn Ot en Sien?

Ot en Sien zijn het leukste duo van Nederland. Maar wie zijn Ot en Sien eigenlijk? Wie heeft Ot en Sien bedacht? Hindericus Scheepstra en Jan Ligthart schreven in de eerste helft van de twintigste eeuw samen een serie Nederlandse kinderverhalen met als hoofdfiguren Ot en Sien. Al snel werden deze verhalen ontzettend populair. Voordat Ot en Sien hoofdfiguren werden en hun eigen verhalen kregen waren zij bijfiguren in een andere serie. Deze serie ging over een stadsjongen, genaamd Piet van Dam, die wegens ziekte tijdens de zomer bij een neefje Hein en nichtje Mientje op het platteland moest logeren. De verhalen van Ot en Sien waren erg populair tot na de Tweede Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog raakten de verhalen uit de mode en werd er zelfs spot mee gedreven. De verhalen van Ot en Sien werden geschreven met twee doelen. Het eerste doel was uiteraard het vermaken van kinderen. Daarnaast wilden Ligthart en Scheepstra met een beschrijving van het dagelijkse en huiselijke leven van Ot en Sien ook het een goed voorbeeld geven voor gezinnen. Op dit tweede doel heeft Ot en Sien online ingehaakt toen zij hun collectie Ot en Sien artikelen op de markt brachten. De collectie Ot en Sien artikelen van Ot en Sien online bestaat namelijk uit allerlei producten die jij (dagelijks) binnen huis gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelonderzetter, een placemat of een theekistje met een mooie afbeelding van Ot en Sien.

De collectie bij Ot en Sien online

De Ot en Sien collectie van Ot en Sien online bestaat, zoals al eerder genoemd, uit allerlei verschillende artikelen die jij in het dagelijks leven gebruikt. Al deze artikelen bevatten mooie afbeeldingen of prenten die gerelateerd zijn aan dit fantastische duo. Denk bijvoorbeeld aan een leuk dienblad met een afbeelding van Ot en Sien die suiker halen of een kom met verschillende kleine afbeeldingen van Ot en Sien. Ben jij benieuwd naar het complete assortiment aan Ot en Sien artikelen? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Ot en Sien online! Hier vind jij allerlei verschillende artikelen die jou doen denken aan de fantastische kinderverhalen die geschreven zijn door Hindericus Scheepstra en Jan Ligthart.

Onze 3 meest bekeken artikelen

Bartje Bowlkom 13 cm

Bartje Bowlkom 13 cm

 
Prijs: € 5.95

Bowlkom met Bartje erop. Heerliojk genieten van de geserveerde soep.

Meer informatieBezoek Aanbieder
Ot en Sien spaarpot

Ot en Sien spaarpot

 
Prijs: € 4.95

Ot en Sien spaarpotje van Blik.

Meer informatieBezoek Aanbieder
Placemat Adelaar 3D

Placemat Adelaar 3D

 
Prijs: € 3.25

Placemat met prachtige afbeelding van een Adelaar in 3D.

Meer informatieBezoek Aanbieder